Over mezelf

Trainer :    Dorothee Hüls, MSc  

Sinds lange tijd werk ik in de geestelijke gezondheidszorg, de laatste jaren als psycholoog en praktijkondersteuner voor huisartsen. Daarnaast ben ik mindfulnesstrainer en geef ik sinds een aantal jaren mijn trainingen in mijn eigen kleine praktijk “Sangha”.  De  elementen van het  trainingsgsprogramma MBSR staan vast, al heb ik, zoals iedere trainer, mijn eigen stijl ontwikkeld. Mogelijk krijgt u een indruk daarvan als u de stukjes leest in het  “Gastenboek”  iets verder op deze site.  Mijn persoonlijke ervaringen met yoga en meditatie (vanaf mijn 22de) brachten me op het pad om opleidingen te volgen als mindfulnesstrainer bij “See True” opleidingscentrum in Maastricht. Ik mediteer als het even kan dagelijks, volg  elk jaar cursussen ter verdieping en neem regelmatig deel aan  (ZEN)-retraites. Ik leef vanuit de intentie om zo veel mogelijk mindful te zijn in alles wat ik doe. Juist die verbinding met het dagelijkse leven, – aanwezig, alert, – ‘mindful’ – leidt tot innerlijke rust, dankbaarheid en levensvreugde.

Vanaf 2021 ben ik categorie 1-trainer, dat betekent trainer op het hoogste opleidingsniveau, geregistreerd in het kwaliteitsregister van de Vereniging Mindfulenesstrainers België en Nederland (VMBN). Een aantal ziektekostenverzekeraars vergoeden deels of geheel de trainingen, mits gegeven door een door de VMBN erkende trainer.

Lid  VMBN  Registratienummer: 20191398

 

Is uw  interesse gewekt ?  Schrijf je in via het contactformulier.  Wilt u meer weten of heeft u andere vragen, mail gerust.  Indien gewenst bel ik u graag voor meer informatie
Neem contact op