Praktische informatie

Cursus Mindfulness (MBSR)
De volgende training begint 21 oktober 2023, 11.00 uur. 
Duur:  Acht keer, wekelijks, ca. 90- minuten. Tijdstip Zaterdag 11.00 uur. De precieze startdatum wordt bekend na overleg met de deelnemers. Groepsgrootte  gemiddeld 4-6 deelnemers.

Kosten:   225 euro per persoon, inclusief btw en materiaal. Bent u aanvullend verzekerd, dan kunt u het bedrag mogelijk declareren bij uw verzekering (categorie1 trainers, lid van de beroepsvereniging VMBN, worden door sommige ziektekostenverzekeraars vergoed). Check de verzekeringsvoorwaarden om teleurstellingen te voorkomen !

Plaats:  Fysiotherapiepraktijk Ter Haar, Burgemeester Verstraatenlaan 35 in Beuningen.

De groep is klein  zodat  we veilig afstand kunnen houden in de praktijkruimte. We oefenen veelal vanuit de stoel; indien gewenst ook op meditatiebankje/ kussen. Graag voor  de 2 de bijeenkomst zelf een matje of een handdoek om op te liggen meenemen.

Verdiepingsbijeenkomsten  Mindfulness * Heartfulness

Voor mensen die een basistraining hebben gevolgd is er een mogelijkheid om  een per maand samen verder te oefenen, nieuwe meditatietechnieken te leren en ervaringen uit te wisselen. Hierbij maak ik zowel gebruik van verschillende methodes zoals geleide fantasieën (zoals hart- en chacrameditaties) en het werken met beelden, als ook met verfijning van technieken die ontleend zijn aan  Culadasa (J. Yeats) en  Ayya Kema. Mijn intentie is om in elke groep goed te luisteren naar de wensen van de deelnemers en het programma hierop af te stemmen.

 

Is uw  interesse gewekt ?  Schrijf je in via het contactformulier.  Wilt u meer weten of heeft u andere vragen, mail gerust.  Indien gewenst bel ik u graag voor meer informatie
Neem contact op